Foto: Canva

KNUTSELFESTIJN

Voeg een vleugje creativiteit toe aan jouw speciale dag!

Deze koffer zit boordevol kleurrijk knutselmateriaal en creatieve benodigdheden. Perfect om een betoverende knutseltafel te creëren tijdens jouw communie-, trouw-, of verjaardagsfeest.

INHOUD

Alle leeftijden

Geen maximum aantal kindjes


Wat zit er in deze grote knutselkoffer?

De koffer wordt op maat samengesteld naar gelang de gelegenheid van jouw feest (trouw, communie, verjaardag,...). Elke koffer zit boordevol knutselmateriaal waarmee de kinderen hun verbeelding de vrije loop kunnen laten. Tijdens het feest kunnen ze prachtige kunstwerkjes en mooie herinneringen creëren. Onze inspiratiebundel zet hen op weg. Ze kunnen meteen aan de slag. Alles wordt mooi gepresenteerd in kleurrijke kratjes, potjes, mandjes. 


Belangrijk! Dit is een grote volwaardige koffer met énkel knutselmateriaal. Dus geen klassieke themakoffer. Op aanvraag kunnen we wel verkleedkledij en accessoires toevoegen.


PRAKTISCH

PRIJS

Een "Knutselfestijn-koffer" huur je voor 48 uur en kost 10 euro per kindje, met een minimum van 50 euro per koffer. Bijkomend vragen we een waarborg van 50 euro die je achteraf terugkrijgt bij het nakijken van de koffer.


OPHALEN OF LEVERING

Ophalen kan  - na afspraak - bij 'de feestneusjes" in Gentbrugge. 

Levering (mét inrichten van de tafel ter plaatse) kan aan 0,58 euro per kilometer. 


TERUGBRENGEN

Je huurt de koffer voor 48 uur, daarna breng je hem terug of we komen hem ophalen (0,58 euro per kilometer). 

De eventuele extra toegevoegde verkleedkledij wordt door ons gewassen. 


De waarborg betalen we achteraf terug, bij het nakijken van de koffer.

Liever langer huren, thema’s mixen? Alles is bespreekbaar, geef gerust een gil!
De koffer is definitief gereserveerd na ontvangst van betaling."De knutselkoffer was een schot in de roos! Alle kinderen hebben heel veel knutselwerkjes gemaakt. Er waren toffe opdrachtjes aangevuld met leuk materiaal. Ze waren er de hele namiddag zoet mee tijdens ons trouwfeest!"

**Sien**