Ik ben Pauline,

een jonge dertiger, getrouwd -met het dekseltje op mijn potje- en fiere mama van de twee mooiste kindjes ter wereld. Wij wonen in het fantastische Gentbrugge en als trotse inwoner van Gent, de stad van de neuzekes, was onze naam ‘de feestneusjes’ snel gekozen!

Bij het organiseren van ons trouwfeest merkte ik dat toch heel veel bedrijven munt willen slaan uit de feeststemming van mensen. Woekerprijzen voor -niet eens duurzaam- materiaal. Mijn hart bloedt als ik op een feestje ben waar, bij de opkuis, alles gewoon in de vuilnisbak belandt.

Het leven is een feest, je hoeft alleen zelf de slingers op te hangen.”


Ja absoluut! En dat leven mag gevierd worden, liefst gretig zeker als het over een kinderfeestje gaat! Maar –en dat ondervond ik de laatste tijd zelf heel erg- als drukbezette, jonge mama is het niet evident om creatief uit de hoek te komen en een origineel feestje in elkaar te boksen! Dit, samen met mijn jarenlange ervaring als animator, hoofdanimator, instructor, leidster en groepsleidster in het jeugdwerk lijkt me dé ideale mix om van elk kinderfeestje een onvergetelijke dag te maken! 

Want meegaan in de fantasiewereld van een kind is het heerlijkste wat er is, toch?